e-handel

SPAR OP TIL 50%

Komplet webshop fra kun 9.999,- ex. moms

Se mere

Webshop med plads til dine ambitioner

Med en moderne og professionel webshop løsning får du muligheden for at sælge dine produkter på internettet. Den skal være effektiv og brugervenlig, så dine kunder foretrækker at købe hos dig. Den skal være let at administrere, så du let kan styre ordrer og produkter i et simpelt design. Alt dette får du med en webshop løsning med WooCommerce.

UDVIDELSE AF WEBSHOPPEN

Med vores webshop løsning har du i princippet ubegrænsede muligheder for at udvikle din e-handel i den takt I ønsker. Systemet er modulbaseret og kan udvides løbende efter behov.

TAG IMOD BETALING I WEBSHOP

En Woocommerce webshop kan håndtere flere betalings muligheder.
Derfor er det muligt at angive, hvilken betalingsmetode I ønsker jeres kunder skal vælge i mellem. Det kan fx. være mastercard, VISA, Dankort, faktura eller Mobilepay.
De fleste webshops arbejder med faktura, kreditkort og Dankort. Derudover kan I vælge bl.a. vælge EAN til offentlige kunder eller faste abonnement betalinger.

ALT I ET

Der bliver sat fragt modul op fra Shipmondo som håndtere pakkelabel fra bla. PostNord, GLS og Bring, og ordre håndtering samt betaling kan håndteres via Shipmondo, så det letter forretningsgangen for dig, så du ikke skal ind i flere systemer for at sende en ordre afsted.

Kontakt os! info@youweb.dk