Webdesign

SPAR LIGE NU 25%

Komplet hjemmeside som er optimeret til mobil og er brugervenlig
FRA 5.499,- ex. moms

Se mere

Giv dine besøgende et godt førstehåndsindtryk

Mange mennesker starter med mobilen, når de går på information eller shoppejagt, og går herefter i dybten på computeren.

Det betyder at du kan risikerer at blive fravalgt allerede inden din kunde eller besøgende ser din side på computeren.

Med den informationsstrøm der er i dag, bliver forbrugerne mere og mere kritiske og deres kasseringsparametre bliver flere og flere.

Du har sikkert selv oplevet, at gå ind på en side og det har taget flere sekunder for siden at loade – ofte når man at klikke væk og søge videre, inden man har set siden.

Selvom sekunder ikke er meget, så er det alligevel nok til, at vi mister tålmodigheden og tager det næstbedste.

Mobilvenlig hjemmeside er et most i dag

I dag bruger vi mobilen til rigtig mange ting. Og Faktisk bruger vi danskere 75% mobilen når vi søger på nettet. Derfor er det vigtigt at du har en velfungerende mobilvenlig hjemmeside.

Det er ikke kun dine besøgende der får en bedre oplevelse af din side, men Google tillægger det SEO-mæssig værdi at din side er mobilvenlig.

Derfor kan det forringe din brugeroplevelse og skade din rangering på Google, hvis du ikke har en hjemmeside der optimeret til mobil.

Dette er blandt andet på grund af Googles algoritmer, som netop mobilvenlige hjemmesider placeres over sider, som ikke er optimeret.

Hør mere ring +45 28 15 24 28